joi, iunie 20, 2024

VIDEO | Consilierul local PRO ROMÂNIA, Constantin Ionescu critică investiţia primăriei! 500.000 de euro pentru cinci fântâni arteziene

Custom ad 1

Primăria Buzău urmează să amenajeze cinci fântâni arteziene în cele mai mari două parcuri din oraș: Crâng și Tineretului. Ideea absurdă a primarului Constantin Toma (PSD) a generat dezbateri aprinse în Consiliul Local, principalul său oponent, consilierul local Constantin Ionescu (Pro România) criticând în termeni duri momentul şi valoarea investiţiei.

Două în Parcul Crâng și trei în Parcul Tineretului. Așa ar urma să fie dispuse cele cinci fântâni arteziene menite să înfrumusețeze orașul. Valoarea totală a investiției este de 2,2 milioane de lei, adică aproape jumătate de milioan de euro, sumă care i-a determinat pe unii consilieri ai opoziției să critice inițiativa. Constantin Ionescu a luat cuvântul şi a argumentat că suma care va fi cheltuită din bugetul local este nejustificat de mare.

VIDEO | INTERVENŢIE CONSTANTIN IONESCU, CONSILIER LOCAL PRO ROMÂNIA

„Nu poți plăti acum, din bugetul local, 500 de mii de euro pe fântâni arteziene. Cheltuirea acestei sume importante nu reprezintă o prioritate, atâta timp cât nu a fost rezolvată problema parcărilor și a construcțiilor de parcări, nu au fost realizate lucrări de sistematizare a intersecțiilor prin amenajarea sensurilor giratorii, ce funcționează în continuare cu butelii de plastic, nu s-au achiziționat autobuze noi și ecologice, ca în celelalte orașe (…).”, a spus Constantin Ionescu. 

DOCUMENT | HCL NR. 18 DIN IUNIE 2020

Proiectul nr. 18 iunie 2020… by Andrei Pitigoi on Scribd


Primarul Constantin Toma a invocat pueril prestigiul și competitivitatea unui oraș, care nu constau doar în performanța mediului economic, ci și în dezvoltarea urbană și în creșterea calității vieții locuitorilor săi.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole