miercuri, iunie 12, 2024

Medicul Mădălina Munteanu (ex-USR) s-a alăturat PSD Buzău!

Custom ad 1

Mădălina Munteanu, medicul stomatolog din Buzău, care a părăsit de curând Uniunea Salvați România, a devenit membră a Partidului Social Democrat.

Mamă a doi copii, în vârstă de 39 de ani, Mădălina Munteanu a devenit cunoscută buzoienilor în ultimele luni datorită implicării sale în cadrul Crucii Roșii și datorită activitității desfășurate la cabinetul stomatologic al Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pe timpul stării de urgență a fost unul dintre cei cinci medici care au asigurat asistența medicală stomatologică de care buzoinii au avut nevoie.

Mădălina Munteanu. Sursă foto: Facebook.

La sfârșitul lunii mai a.c. aceasta și-a dat demisia din Uniunea Salvați România, primul partid alături de care și-a început activitatea politică. Mădălina Munteanu a declarat la acel moment că ”a fost o decizie grea, pentru că nu mi-aș fi dorit să renunț la primul meu partid în care am crezut și unde am început să cunosc tainele politicii.” Despre motivul plecării, aceasta a precizat că ”sunt multe de spus. Nu vreau decât să mă rezum la faptul că, din varii motive, interesele unora dintre liderii locali și naționali au ajuns atât de departe încât să fiu analizată politic (potențial de imagine) peste limita bunului simț. Iar limita a fost legată de familia mea, de lucruri care țin de intimitate, de care ei au îndrăznit să se atingă. A fost picătura care a umplut paharul! În aceste condiții, am decis să mă despart de USR, înțelegând că decidenții formațiunii m-au evaluat după criterii și principii diferite față de cele pe care eu le îmbrățișez.

În cadrul unei conferințe de presă organizate în data de 26 iunie a.c., eveniment la care au participat primarul Constantin Toma, viceprimarul Ionuț Apostu și Romeo Lungu, vicepreședinte alș PSD Buzău, Mădălina Munteanu și-a anunțat decizia de a se alătura echipei PSD Buzău. Aceasta a declarat că a primit oferte de la mai multe partide, dar a ales să se alăture echipei PSD Buzău deoarece consideră că aici își va putea continua proiectele din sănătate pe care le are în desfășurare.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole