4.5 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

EXCLUSIV! DECLARAŢII | Primarii PNL sancţionează dur venirea lui Mocanu. Edil liberal: „Ad. Mocanu? Un golănaş de bani gata!”

Custom ad 1

Agora Buzău vă prezintă în exclusivitate părerea celor opt primari din judeţul Buzău ai Partidului Naţional Liberal, privitoare la preluarea formaţiunii liberale de către deputatul Adrian Mocanu, fost PSD, PSRO, ALDE, în prezent preşedinte al filialei judeţene a PMP. Pe scurt, nici unul nu aprobă preluarea PNL Buzău de către fostul lider al ALDE, aflat în prezent la PMP, majoritatea se abţin până la o decizie definitivă, în timp ce cei mai marcanţi primari liberali îşi arată dezgustul şi repulsia faţă de „înrobirea PNL Buzău”.

În judeţul Buzău, opt primării din mediul rural sunt conduse de către primari liberali. Iată declaraţiile integrale ale primarilor PNL:

Gh. Firon (Vadu Paşii), unul dintre cei mai capabili primari liberali. Sursă foto: Facebook

Gherorghe Firon, primarul PNL al localităţii Vadu Paşii, cea mai mare comună din judeţul Buzău s-a arătat mâhnit în scurta declaraţie privitoare la preluarea partidului de către deputatul Adrian Mocanu: „Tensiunile şi presiunea nu fac bine nimănui. Suntem un partid încercat, în care se încearcă schimbarea. Nu consider schimbarea domnului Romanescu (n.r. Cristi, preşedintele actual al PNL Buzău) ca fiind una necesară şi de bun augur. Dacă partidul va fi preluat de Adrian Mocanu, îmi voi reconsidera opţiunile politice şi cel mai probabil mă voi alătura altei formaţiuni, în funcţie de ce este mai bine pentru cetaţenii şi comuna pe care o reprezint”.

Fotografia care a dat naştere zvonurilor. 23 mai 2020. Deputatul Adrian Mocanu (ex. ALDE, în prezent PMP), alături de premierul României, Ludovic Orban (PNL). Sursă foto: Facebook
Fotografia care a dat naştere zvonurilor. 23 mai 2020. Deputatul Adrian Mocanu (ex. ALDE, în prezent PMP), alături de premierul României, Ludovic Orban (PNL). Sursă foto: Facebook

De departe, cele mai acide replici au venit din partea lui Mihai Cristian Ionel, primarul comunei Tisău, un personaj real, care nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume: „A răsărit Soarele la Buzău? Că la Tisău plouă. Haide, domn`le să terminăm cu prostiile ăstea! Păi, ce? A fost Revoluţie şi eu nu ştiu? Adrian Mocanu e la al zecelea partid de la FSN încoace, cum să vină la PNL!? Chiar tot ce e anormal în ţara asta a devenit normal? Adrian Mocanu este un golănaş de bani gata care are impresia că poate cumpăra totul. Păi, care-i stânga şi care-i dreapta!? Eu şi cu Iohannis (n.r. Klaus, preşedintele României) dacă mă văd, îl întreb asta. Suntem români şi noi, ăştia mai mici, mai mari ar trebui să fim mai preocupaţi de interesul cetăţenilor, decât de cele personale. Ne pleacă tinerii din ţară şi nu avem mult, iar pe noi ne mănâncă problemele ăstea!?”.

Nu ştiu nimic, nu comentez. Vă rog, chiar nu pot să comentez.” – Ionel Chiriţă, primarul comunei Padina, localitate în care este medic soţia deputatului Adrian Mocanu.

Nu ştiu detalii, nu mă pot exprima pe noţiuni care îmi depăşesc puterea de înţelegere”Nicolae Stancu, primar Cochirleanca

„Nu am auzit încă nimic. Vom vedea atunci dacă mă voi îndrepta către alt partid. Nu are rost acum, pe scenarii să-mi pun mintea la contribuţie” – Florin Iulian Leaua, primarul comunei Puieşti.

„Nu pot să dau nici un comentariu. Nu am cum.” – Vasile Gheorghe, primarul comunei Ghergheasa.

Nu comentez. O informaţie care mă depăşeşte. Nici nu pot să comentez, aşa la prima strigare. Nu-l cunosc, să vedem ce o fi.”Gheorghe Radu, primarul comunei Cătina.

Costel Nicolaie, primarul comunei Brădeanu, localitate în care potrivit presei locale s-ar adăposti una dintre reşedinţele familiei Mocanu şi o mică parte din afacerile acesteia nu a dorit să răspundă întrebărilor noastre.

Dacă Adrian Mocanu va prelua filiala judeţeană a PNL Buzău va reuşit performanţa istorică ca în timp de nici două luni de zile, să fi fost conducătorul a nu mai puţin de trei partide politice şi anume: ALDE, PMP şi PNL.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente