7.9 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

ASFALT LA CENTIMETRU. ÎN BĂTAIE DE JOC! | Drumurile din comună, un circuit închis de interese personale!

Custom ad 1

PNDL | O combinaţie a băieţilor deştepţi

Programul Naţional de Dezvoltare Locală s-a dovedit una dintre cele mai bune iniţiative pentru dezvoltarea celor care se ocupă de satul românesc. Mai precis, a buzunarelor acestora. Lucrări efectuate în grabă, de “ochii lumii” sau pe alocuri prezente doar pe hârtie au făcut din banii cetăţenilor o sursă de venit pentru băieţii deştepţi din jurul celor care ne conduc destinele. În ediţia de faţă, vă prezentăm doar o parte din aranjamentele care au umplut conturile politicienilor. Fotografia zilei vine de la Grebănu, acolo unde asfaltul turnat recent este doar o umbră a proiectului aflat pe hârtie.

Cheltuielile efectuare de Primăria Grebănu în perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2020.
Cheltuielile efectuate de Primăria Grebănu în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2020.

Principalul motiv de mândrie al primarului din Grebănu este cea mai bună glumă a comunei sale. Asfaltul turnat pe mai multe dintre drumurile comunale stârneşte râsul experţilor din domeniu, care după ce au vizionat fotografiile alăturate au ajuns la concluzii comune. Asfaltul a fost pus în grabă, drept dovadă finisajele din zone limitrofe, iar procesul de turnare nu a respectat indicii de vreme şi tehnici, dovadă faptul că acesta poate fi îndepărtat prin smulgere cu mâna de orice persoană. Totodată, dimensiunile atât de înălţime cât şi de lăţime sugerează un proces făcut rapid şi nu se află în concordanță nici cu recomandările europene, nici cu recomandările firmelor din domeniu.

Veniturile Primăriei Grebănu în perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2020.
Veniturile Primăriei Grebănu în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2020.

Cheltuielile şi veniturile Primăriei Grebănu în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2020, potrivit site-ului guvernamental Transparenţă Bugetară. Sursă infografic: www.transparenta.usr.ro

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente