9 C
Buzău
luni, februarie 26, 2024
Mihaela Travel | Agentie de turism

Orban se teme de expertiza lui Victor Ponta!

Custom ad 1

Într-o țară condusă responsabil, de un Guvern care să lucreze în folosul cetățenilor și nu al interesului de partid și al firmelor clientelare, expertiza PRO România ar fi fost folosită la maxim, mai ales în perioada actuală, când criza medicală generată de coronavirus se adâncește tot mai mult. Odată cu această criză, toți analiștii sunt de acord și prevăd căderea drastică a economiei, primele semne se văd deja, o cădere mult mai gravă decât cea din 2009. De aceea, echipei de specialiști din jurul lui Victor Ponta, experți recunoscuți fiecare pe domeniul său de activitate, fie că este medical, economic sau administrativ, ar fi trebuit să i se ceară sprijinul. Mai ales că Victor Ponta, în calitatea sa de atunci, de prim ministru, a reușit ceea ce puțini credeau că se va întâmpla, a repornit economia României, tocmai apelând la oameni care au reușit să pună mai presus de interesul de partid binele țării.
Acum, în aceste clipe grele pentru toți semenii noștri, nici lui Victor Ponta, recunoscut chiar și de opoziție ca cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România, și nici echipei sale nu i se solicită ajutorul. Dimpotrivă, atunci când PRO România a lansat în spațiul public idei și soluții despre cum poate fi depășit acest moment greu, Guvernul Orban a luat în derâdere orice fel de sprijin, deși singurul lucru urmărit de Victor Ponta era salvarea țării. Iar cea mai bună dovadă că măsurile propuse de noi sunt viabile, este faptul că cele mai multe dintre ele, puțin coafate ca să nu pară copiate întocmai au fost adoptate de Orban și ele funcționează.

Românii însă sunt deștepți și nu pot fi prostiți așa ușor, cum crede acest guvern. Ei și-au dat seama de adevăr, că singurul care poate face ceva cu adevărat benefic în această situație este Victor Ponta. De aceea, în timp ce alte formațiuni stau sub pragul electoral, sau coboară cum e cazul PNL, PRO România este singurul partid care și-a dublat scorul electoral pe perioadă de criză, și crește constant.

Iar echipa de specialiști coordonată de Ponta continuă să caute și vine în spațiul public zilnic cu noi soluții de depășire a situației dificile prin care trecem. Fapt care ne ridică în conștiința populară dar îi supără foarte tare pe liberalii lui Orban. Care se tem de această ascensiune fără precedent a unui partid, în condițiile în care ei se bâlbâie în continuare și refuză orice ajutor dezinteresat. Poate și din teama de a nu supăra camarila de partid care vrea să profite și să se îmbogățească de pe urma crizei, cum au făcut-o toți profitorii de război de-a lungul timpului, iar exemplele sunt bine știute de toți ca să le reluăm noi acum. Și la fel ca pe acești profitori, românii, care vor depăși mai devreme sau mai târziu și nenorocirea abătută peste ei, îi vor taxa când le va fi lumea mai dragă și-i vor trimite în raftul cu amintiri neplăcute ale istoriei.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole