Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu 17 martie, se suspendă activitatea de examinare pentru obţinerea permisului auto, în toată țara, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituţiei Prefectului şi cu sprijinul mass-media centrale şi locale.

Redăm integral comunicatul Direcției Regim Permise:

„Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17.03.2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul mass-mediei centrale și locale.  

Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național. 

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00. 

Vă rugăm respectați comunicările anterioare privind accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare și indicațiile oferite de personalul acestora”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.