1.2 C
Buzău
vineri, decembrie 8, 2023
Mihaela Travel | Agentie de turism

CONFIRMAT! Un râmnicean de 34 de ani, venit din Italia, al doilea caz de coronavirus la Buzău

Al doilea caz de coronavirus, confirmat la Buzău. Bărbatul era în carantină

Un bărbat de 34 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, a fost preluat duminică seara din centrul de carantină din municipiul Buzău şi transportat cu o ambulanţă SMURD la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti. El a avut singurul rezultat pozitiv din lotul de teste prelevate buzoienilor care se aflau izolaţi la Arbănaşi şi Poiana Pinului şi care au fost mutaţi vineri într-un hotel din oraşul Buzău.

Bărbatul infectat cu Covid-19 s-a întors joi din Roma, Italia, cu maşina proprie, alături de iubita lui. A ajuns la Buzău într-un convoi însoţit de la graniţă de poliţişti şi jandarmi.

A intrat în carantină la Arbănaşi, apoi a fost transferat în centrul de izolare amenajat într-un hotel de pe strada Transilvaniei, obiectiv păzit de jandarmi.

După sosirea rezultatului pozitiv, o autospecială SMURD l-a preluat pe râmnicean şi l-a transferat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Matei Balş”. În cazul partenerei, testul a ieşit negativ. Alţi zece buzoieni din centrul de carantină aşteaptă luni rezultatele analizelor de coronavirus.

Direcţia de Sănătate Publică Buzău a demarat o anchetă epidemiologică, pentru a depista persoanele care au intrat în contact cu tânărul confirmat cu Covid-19. În prezent, 51 de persoane, între care şi copii, sunt izolate în centrul amenajat în municipiul Buzău.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente