FOTO & VIDEO | Primarul Toma, depăşit de situaţia cauzată de Coronavirus! Locuitorii din Simileasca i-au sărit la gât!

0
93

Autorităţile locale, implicit primarul Constantin Toma sunt depăşite de situaţia actuală creată de prezenţa confirmată a coronavirusului la Buzău! Municipalitatea a reacţionat cu întârziere, atât în cazul primului caz confirmat la Buzău, cât şi în deciziile ulterioare.

Este revoltă în cartierul buzoian Simileasca, după ce localnicii au aflat că în apropiere ar urma să fie amenajat un loc de izolare pentru pacienții infectați cu coronavirus. Echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale sunt în teren și încearcă să mențină ordinea.
Câteva zeci de persoane își manifestă nemulțumirea în capătul străzii Depozitului, acolo unde ar fi fost aduse module speciale, ceea ce i-a făcut pe oameni să creadă că pacienții deja au ajuns în cartierul lor.

VIDEO | LIVE DIN CARTIERUL SIMILEASCA

La această oră, în cartierul Simileasca din Buzău, zeci de locuitori din zonă blamează decizia lui Toma de a instala containere destinate persoanelor suspecte sau cu prezenţa confirmată a coronavirusului, în imediata apropiere a caselor. La faţa locului sunt prezente echipaje ale poliţiei locale şi naţionale, dar şi reprezentanţi ai primăriei care ridică din umeri la întrebările cetăţenilor!

Nu este pentru prima dată când Toma reacţionează cu întârziere sau superficialitate. Edilul buzoian a hotărât ca ediţia naţională a concursului de interpetare artistică Eurovision să se desfăşoare la Buzău, deşi  şeful său de partid, Marcel Ciolacu a suspendat CEx al PSD de la Bucureşti pe fondul creşterii numărului de suspecţi de COVID-19 din Capitală.

CITEŞTE: NOAPTEA MINŢII | Ciolacu amână CEx al PSD din cauza coronavirsului, Eurovision-ul lui Toma rămâne în picioare!

În alta ordine de idei, Constantin Toma a declarat cu 24 de ore în urmă că închiderea şcolilor nu reprezintă o prioritate, pentru ca în urmă cu câteva minute să revină asupra spuselor aberante şi să revalueze situaţia după confirmarea primului caz de coronavirus în Buzău.

CITEŞTE: EXCLUSIV | Un elev din Hasdeu stătea în gazdă la Pârscov, la femeia dignosticată pozitiv cu CORONAVIRUS!

Un articol semnat de Andrei Piţigoi & Dragoş Popescu.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.