Una dintre cele mai îndrăgite personalităţi din viaţa administrativă buzoiană a decis să debuteze în viaţa politică. Astfel, Carmen Ichim, fost prefect al judeţului Buzău a devenit în scurt timp unul dintre cele mai curtate personaje locale de către majoritatea formaţiunilor politice locale. Parcursul administrativ consolidat şi imaginea ireproşabilă i-au crescut popularitatea fostului prefect de Buzău, iar unele voci o anunţă drept candidat la cel mai râvnit fotoliu din Palatul Comunal. Până la definitivarea poziţiilor de la startul cursei pentru Primăria Municipiului Buzău, Carmen Ichim a făcut astăzi un prim pas necesar şi totodată foarte important. Aceasta s-a alăturat partidului Pro România, una dintre formaţiunile politice locale cu cea mai spectaculoasă creştere, afirmaţie bazată pe rezultatele înregistrate în ultimele două tururi de scrutin. Iată ce a postat Carmen Ichim pe pagina oficială de Facebook, în urmă cu câteva ore:

„Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și aprecierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi!

Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare.
Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZĂU ,de astăzi suntem PRO ROMÂNIA!”

De menţionat faptul că Agora Buzău a fost prima publicaţie care a anticipat mişcarea fostului prefect de Buzău, încă din luna septembrie 2019: EXCLUSIV | „Doamna de fier”, tentată de Palatul Comunal? Carmen Ichim ar putea intra în cursa pentru primărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.