marți, aprilie 16, 2024

Reacție întârziată a pompierilor, în cazul unui vagon de marfă în flăcări

Custom ad 1

Un vagon de marfă din gara CFR Buzău a luat foc, sâmbătă seara, din cauze încă necunoscute. Pompierii au ajuns la fața locului imediat ce au primit alarma prin 112 însă nu au putut interveni aproape 30 de minute. A fost așteptată oprirea curentului în liniile de înaltă tensiune.

Alarma de incendiu a fost dată în jurul orei 18.00, de câțiva martori. Echipajele de pompierii au plecat la intervenție cu două autospeciale cu apă şi spumă.

La sosire, au observat că ardeau obiecte din interiorul unui vagon dezafectat, care era garat de mai multă vreme pe o linia dinspre fabrica de pâine.

Pompierii au așteptat aproape o jumătate de oră ca angajații de la CFR infrastructură să întrerupă alimentarea cu energie și punerea circuitului pe scurt pentru a se evita formarea arcului electric. Incendiul se putea întinde și la celelalte vagoane.

În vagonul cuprins de flăcări se aflau depozitate câteva scânduri. Traficul feroviar în zonă nu a fost perturbat din cauza incendiului.

Reprezentanții Inpsectoratului pentru Situații de Urgență Buzău vor face o anchetă pentru a găsi sursa incendiului. Conform unor localnici, vagonul ar fi luat foc de la câțiva oameni ai străzii care se adăposteau în el.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole