7.9 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

PROPUNERE | Romeo Lungu, vicele CJ Buzău, soluţie viabilă pentru reducerea nr. de accidente pe E85

Custom ad 1

Romeo Lungu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău (PSD) a oferit o soluţie fiabilă pentru ca pe drumul E85, care traversează noul cartier la localităţii Spătaru să se reducă numărul incidentele auto. Implicarea „vicelui” de la CJ vine după câteva zile de la ultimul accident soldat cu decesul unei fetiţe de doar doi ani, incident care nu a lăsat indiferentă comunitatea locală. Iată ce propune Romeo Lungu, printr-o postare pe reţeaua de socializare Facebook:

„O secundă poate salva o viață!

Există o soluție #pragmatică și #rapidă pentru a evita accidentele în zona Cartierului Nou dintre Spătaru și Costești: montarea de #parapete #metalice pe marginea DN2-E85, care să separe drumul european de zona cartierului pe toată lungimea acestuia din urmă.

Nu de puține ori, am văzut în trafic cum locuitorii din aceasta zonă încearcă să iasă direct din curțile lor în E85. Această practică este una extrem de periculoasă, dovadă că, pe această porțiune de drum național au loc frecvent accidente rutiere. Există în PUZ un drum colector paralel cu drumul european care ar trebui să faciliteze intrarea locuitorilor în cartier, însă graba și comoditatea unora care preferă să iasă, ori să intre în cartier prin zone improvizate, coroborate cu neatenția, pot fi letale.

Montarea de parapete metalice de la ieșirea din Spătaru ar face imposibil accesul prin zonele ilegale și ar contribui la siguranța atât a locuitorilor, cât și a celor care tranzitează zona. Soluția ar putea fi catalogată drept nepopulară, însă este una rapidă și foarte bună pentru ca în zonă să nu se mai piardă vieți omenești.

Sugerez reprezentanților Drumurilor Naționale și Poliției Rutiere să studieze această posibilă soluție ale cărei rezultate se vor vedea instant, mai ales că SDN Buzau are parapete pe stoc și deține toate mijloacele tehnice pentru montarea acestora.”

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare
  1. CRETINII AU FACUT ACELE INGUSTARI DE BANDA FARA CAP SI JUDECATA, RAHATU ALA CARE A GANDIT TAMPEMNIA AIA SE POATE CHEMA CRIMINAL, LA RAHATUL ASTA DE DRUM EUROPEAN CUM II SPUNETI VOI DE 2 BENZI SI UN SFERT, IL MAI SI INGUSTATI TAMPILOR ??? CAND SCAPA OMUL GRABIT SPRE CASA DIN INGUSTENIA AIA CALCA PEDALA, DAR DACA GANDITI CU CURU, INCOMPETENTILOR, CACATI NUMITI POLITIC, FARA JUDECATA, NU A-TI FACUT NIMIC DECAT SA MARITI NR DE ACCIDENTE.
    Jigodiilor , a-ti lasat doar o banda , faceti strazi mincinosilor , nu mai prostiti oamenii , lepre PSD-iste ce sunteți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente