joi, mai 30, 2024

Piromanul de la Berca, internat la Săpoca

Custom ad 1

Tânărul bănuit că şi-a incendiat locuinţa din Berca a ajuns la spitalul de psihiatrie Săpoca

Bărbatul bănuit că şi-a incendiat locuinţa dintr-un bloc din Berca a fost condus de poliţişti şi jandarmi la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. În momentul izbucnirii flăcărilor tânărul era singur acasă, mama şi sora lui, cu care locuieşte, fiind plecate.

În urma unui apel 112 prin care se sesiza un incendiu într-un bloc de locuinţe din localitatea Berca, dispeceratul IJJ Buzău a direcţionat la fata locului o patrula din cadrul Postului de Jandarmi Montan din localitatea respectivă. Jandarmii au ajuns în circa trei minute în zona respectivă. În contextul în care incendiul se manifesta vizibil, iar unul dintre locatari a afirmat că în apartamentul respectiv se afla o butelie cu gaz, şeful patrulei a luat rapid decizia de a evacua cele aproximativ 20 de persoane aflate în bloc, activitatea desfăşurându-se în aproximativ patru minute, fiind sprijinită de încă un subofiter jandarm aflat în timpul liber. 

În baza informaţiilor transmise de locatari, jandarmii au identificat un barbat de 23 de ani despre care se susţine că ar fi fost autorul incediului, persoana fiind imobilizată la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliţie pentru investigaţii.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole