Senatorul Lucian Romaşcanu: „Opoziţia salvează România, doar când nu e ocupată cu propria salvare”

0
54

Într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, senatorul PSD, buzoianul Lucian Romaşcanu a comentat întâmplările petrecute după trecerea moţiunii împotriva Guvernului Dăncilă. Buzoianul a reliefat lipsa pregătirii opoziţiei pentru a asigura guvernarea şi a făcut o aluzie subtilă la situaţia liderului USR, Dan Barna sub numele căruia se desfăşoară cercetări penale privitoare la fraudă cu fonduri europene.

„Ceea ce am tot afirmat înaintea votului pe moțiune iată că, din păcate, se confirmă: NU a existat nimic pregatit, negociat, construit pentru momentul post-moțiune. Negocieri sterile, condiții absurde sau antagonice, orgolii sau, cinic, poziționări pentru alegerile următoare.

Un exemplu de iresponsabilitate îl dă USR prin vocea liderului Barna, cum că dumnealor nu au în strategie salvarea din nicio criză. Sper ca votanții entuziaști ai acestui proiect, fără ideologie și fără minimă morală, să-și reconsidere opțiunile. Dumnealor salvează România doar când nu sunt ocupați cu propria salvare.

PSD a greșit? Da, de multe ori și pe diverse planuri, dar, dincolo de toate acestea, #PSD rămâne totuși varianta morală, competentă, patriotică! Am dovedit-o și o vom dovedi în continuare.” – Lucian Romaşcanu, senator PSD.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.