Frăţioru` aka Silviu Laurenţiu Roşioru, „Pele” în lumea fotbalului, unul sau poate cel mai carismatic consilier local este de astăzi prezent pe cea mai populară reţea de socializare, Facebook. Decizia consilierului local vine la rugăminţile prietenilor, după cum afirmă chiar el în primele sale rânduri online:

„Viața produce surprize fiecăruia dintre noi. A venit și rândul meu, pentru că până mai ieri îmi jurasem că nu îmi voi face niciodată cont de Facebook. Am cedat la rugămințile prietenilor și colegilor, care mi-au spus că ceea ce spun și gândesc trebuie să fie văzut și ascultat de cât mai mulți dintre buzoieni.
Sunt buzoian până în măduva oaselor. Îmi iubesc orașul necondiționat și mi-am făcut o datorie din a-i ajuta pe toți cei care au nevoie de ajutor și nu îl găsesc acolo unde ar trebui.
Buzoienii merită mult mai mult decât au primit până în prezent de la o administrație care uită, de fiecare dată, că voturile primite de la cetățeni obligă la o activitate desfășurată în folosul lor, nu în interes personal. Mincinoșii, ipocriții și cei care nu au respect față de lege, față de Dumnezeu și față de oameni sunt dușmanii mei și nu mă va opri nimeni și nimic din a apăra drepturile buzoienilor și interesele publice ale Buzăului. Așa să îmi ajute Dumnezeu! Țineți aproape!”
Silviu Laurenţiu Roşioru, consilier local

Silviu Roşioru este unul dintre cei mai longevivi consilieri locali şi totodată unul dintre împătimiţii sportului buzoian. „Pele” este unul dintre apropiaţii finanţatorului FCSB, Gigi Becali, cei doi călătorind constant împreună la muntele Athos (n.r. Grecia), alături de alt nume influent din Capitală, care s-a legat de sportul buzoian, fostul finanţator al FC Gloria Buzău, Costel Bucur.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.