4.5 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

FOTO. DECLARAŢII | La moment de răscruce, PSD Buzău mai unit ca niciodată

Custom ad 1

Partidul Social Democrat se află în cea mai mare criză o dată cu aprobarea moţiunii prin care Guvernul Dăncilă a fost demis chiar în prag de alegeri prezidenţiale. În perspectiva alegerilor pentru şeful statului, dar şi pentru cele parlamentare şi locale, frământările la nivel naţional nu par să afecteze deloc structura social democraţilor buzoieni, una dintre cele mai puternice şi influente organizaţii din ţară.

Astăzi, la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă în cursa pentru Cotroceni au fost prezenţi reprezentanţii de seamă ai social democraţilor buzoieni. Alături de aceştia s-a aflat şi un grup considerabil de simpatizanţi ai celor trei trandafiri din Buzău şi ţară.

Agora Buzău vă prezintă un sumar recent al declaraţiilor celor mai influenţi oameni din PSD care activează în domeniul administrativ din judeţul Buzău.

Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău într-o conferinţă de presă organizată după alegerile europarlamentare (iunie 2019): „Nu mi-a plăcut niciodată să joc la două capete şi vă asigur că rămân fidel celor trei trandafiri, indiferent de cum şi cât se înclină barca”.

Ion Marcel Ciolacu, vicepreşedinte PSD şi preşedinte al PSD Buzău, în cadrul conferinţei anterior menţionate: „La Buzău s-a format o echipă pregătită să lucrez pe termen lung în aceeaşi formulă care dă rezultate concrete şi palpabile. Cu toţii avem aşteptări mari şi ştim foarte bine cât de mult contează omogenitatea, unitatea şi încrederea reciprocă”.

Constantin Toma, primarul Municipiului Buzău, întrebat dacă va reprezenta PSD în lupta pentru Palatul Comunal (conferinţă de presă după Comitetul Executiv al PSD Buzău din a treia săptămânii a lunii iunie a.c.): „Sunt un primar popular este normal să am oferte de la foarte multe partide! Totuşi, aici suntem o echipă.”

Ionela Viorela Dobrică, deputat de Buzău, preşedinte TSD Buzău pentru Agora Buzău: „Realizările în viaţă provin din relaţii de durată, consolidate şi încredere reciprocă, un model pe care l-am urmat până în prezent şi pe care-l voi urma şi de acum înainte, alături de toţi colegii din PSD”.

Adrian Robert Petre, vicepreşedinte CJ Buzău pentru Agora Buzău: „Suntem o echipă care funcţionează foarte bune. Rămânem în aceeaşi tabără orice ar fi”.

Romeo Lungu, vicepreşedinte CJ Buzău pentru Agora Buzău: „La Buzău toate lucrurile pozitive pentru comunitatea noastră s-au făcut în echipă, având la bază valori solide care au dus la o cooperare foarte bună şi productivă pentru cetăţeni. Fiţi sigur că vom continua la fel”.

Marcel Ciolacu, vicepreședinte al PSD și președintele Camerei Deputaților, a spus că, după trecerea moțiunii de cenzură, PSD ar trebui să treacă o perioadă de reformă internă care să-i asigure un scor bun la viitoarele alegeri locale și parlamentare. Într-un mesaj postat pe Facebook, Ciolacu a dat vina pentru căderea Guvernului Dăncilă pe „foști colegi” care s-au aliat cu Băsescu, Orban și Barna. 

„Astăzi, cu largul sprijin al foștilor noștri colegi de la PSD care au preferat să se asocieze cu Băsescu, Orban și Barna, moțiunea de cenzură a trecut. Aștept ca președintele României, Klaus Iohannis, să desemneze cât mai repede un premier care să vină cu un nou guvern în Parlament și vom vedea atunci dacă vor exista suficiente voturi pentru a trece.

Pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să ne permită să câștigăm viitoarele alegeri locale și parlamentare. Nu cred că mai este momentul pentru analize, sondaje și alte trageri de timp. Trebuie să trecem la ACȚIUNE!”Ion Marcel Ciolacu

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente