10.4 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

FOTO | PSD Buzău și-a ales delegații pentru congresul național din 29 iunie

Custom ad 1

140 de persoane vor reprezenta Partidul Social Democrat Buzău la congresul național, care va avea loc pe 29 iunie la București, acolo unde social democrații își vor alege președintele de partid, vicepreședinții și secretarul general.

Conferința în urma căreia au fost desemnați delegații pentru congresul PSD din 29 iunie a început la ora 15:00, fiind deschisă de către președintele executiv al PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu. Câteva minute mai târziu și-a făcut apariția și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, care a fost primit cu aplauze de cei prezenți în sală. Șeful social democraților buzoieni a fost ales la începutul acestei luni președinte al Camerei Deputaților, devenind, astfel, cel de-al treilea om în stat.

Surprinzător, deși social democrații rămân principala forță la nivel județean, sala nu a mai fost arhiplină ca în cazul întâlnirilor precedente, un argument în acest sens fiind probabil și caracterul ad-hoc al reuniunii.

Prezidiul a fost ocupat, de la stânga la dreapta de deputatul Ionela Dobrică, președintele tineretului social democrat din județul Buzău; Constantin Toma, președintele organizației municipale & primar al Municipiului Buzău; Sorin Cîrjan, primarul Municipiului Râmnicu Sărat și președintele organizației municipale Râmnicu Sărat; șeful Camerei Deputaților, deputatul Marcel Ciolacu, președintele organizației județe; Karmencita Pricop, lidera organizației de femei; Petre Emanoil Neagu, președinte executiv și președintele Consiliului Județean și Alexandru Bușcu, reprezentantul pensionarilor din cadrul PSD Buzău.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente