Instituţia Prefectului din Buzău a anunţat în urmă cu câteva minute (ora exactă 17:35) că traficul este oprit pe DN 10, în amonte de Barajul Siriu, acolo unde se semnalează căderi de pietre pe carosabil. Secţia Drumuri Naţionale Buzău intervine cu utilaje pentru curățarea carosabilului. DN 10 este principala legătură dintre judetul Buzău şi Braşov, via Covasna. Revenim cu detalii.

Update 17:49: a fost curățat carosabilul pe DN 10, se circulă dirijat, sunt mai multe echipaje de poliție în zonă, precum și utilaje SDN care patrulează și sunt pregătite să intervină dacă apar în continuare probleme.

Update 18:02: Pe DJ 203D Buzău-Smeeni, aproape de Maxenu, cel puțin un stâlp de telefonie căzut pe marginea drumului. Se circulă pe o bandă, dirijat de poliție.

Update 18:22: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău anunța efectuarea unei misiuni de degajare a unui copac căzut pe str. Pietroasele, din Municipiul Buzău. Potrivit alertei text, nu sunt afectate autoturismeiar traficul este întrerupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.