miercuri, iulie 17, 2024

EUROPARLAMENTARE 2019 | Delegația PRO România Buzău, prezentă la București. Partidul lui Ponta și-a prezentat candidații pentru Europa

Custom ad 1

PRO România, partidul condus de Victor Ponta, are probabil cea mai complexă listă de candidați la europarlamentarele de luna viitoare și este cotat la ora actuală ca o forță politică importantă în România, cu un procent de peste nouă la sută în mai toate sondajele de opinie. Cu trei foști premieri pe primele patru locuri, Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, dar și cu comisarul european Corina Crețu, putem afirma cu certitudine că partidul va obține un scor foarte bun pe 26 mai și va reuși să trimită în Parlamentul European oameni de valoare, cu o bună pregătire profesională și vorbitori de mai multe limbi străine, spre deosebire de alte formațiuni politice, ale căror candidați nu prea vorbesc bine nici româna.

În ceea ce privește PRO România Buzău, așa cum am afirmat în nenumărate rînduri, filiala noastră îl susține pentru a ne reprezenta la Bruxelles pe fostul premier Mihai Tudose, profesionist desăvârșit, care așa cum a afirmat public, nu a cedat presiunilor făcute de mai marii partidului care-l nominalizaseră și a fost nevoit să-și dea demisia pentru a nu încălca legea. Delegația buzoiană, formată din 90 de membri, va fi condusă de coordonatorul principal Felix Rache, și de coordonatorii județeni Viorel Dobre, Viorel Ștefu, Nicu Cristian și Doru Muzgoci. De altfel, cei mai importanți membri ai PRO România Buzău vor fi prezenți în capitală încă de sâmbătă, unde vor participa, alături de conducerea centrală, la un training pentru viitoarele alegeri europarlamentare.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole