Începând cu luna decembrie a anului 2018, Consiliul Național al PSD a repornit motoarele, departamentele sale urmând să sprijine atât activitatea legislativă cât și pe cea executivă în îndeplinirea programului de guvernare asumat la alegerile parlamentare din 2016.

De asemenea, departamentele Consiliului Național reprezintă zona unde se elaborează și se consolidează politicile sectoriale ale viitoarelor strategii de guvernare al PSD.

”Este o poziție extrem de onorantă, a declarat Romașcanu, poziție care vine și cu o mare responsabilitate, aceea de a colabora cu reprezentanții PSD din executiv și legislativ pentru implementarea promisiunilor electorale. În același timp, avem ca misiune și elaborarea de strategii pe termen mediu și lung pentru a dezvolta această zonă extrem de importantă pentru România.” Lucian Romaşcanu, senator PSD Buzău

Pentru coordonarea Departamentului pentru cultură, culte și identitate națională a fost desemnat senatorul de Buzău, Lucian Romașcanu fost ministru de resort, fost președinte al Comisiei pentru cultură și media a Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.