2.5 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

DIN TRAFIC | Bilanţul ultimelor 24 de ore: 273 de abateri sancţionate, 32 conducători au fost lăsaţi fără permise şi pe numele a trei a fost întocmite dosare penale

Custom ad 1

Poliţiştii cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au desfăşurat acţiuni de combatere a principalelor cauze generatoare de accidente.

în 24 de ore, au fost constatate şi sancţionate 273 de abateri de la regulile de circulaţie, 88 dintre abateri fiind reținute în cazul celor care “au călcat prea tare” pedala de accelerație, 48 de sancțiuni au fost aplicate șoferilor care au uitat că centura de siguranță îți poate salva viața, 12 conducători auto au fost depistați circulând cu autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, iar alte 63 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri.

În categoria celor sancționați „s-au alăturat” şi 31 de pietoni și 5 biciclişti ce nu au respectat normele rutiere.

Au fost reţinute 32 de permise, 15 dintre şoferii care au fost „lăsaţi” ieri „pietoni”au fost înregistraţi de aparatele radar în timp ce îşi conduceau maşinile cu viteze mai mari cu mai mult de 50 km/h faţă de limitele maxime admise, 11 conducători auto nu au acordat prioritate de trecere pietonilor . Ceilalţi şase conducători auto rămaşi fără permise au fost depistaţi băuţi la volan sau nu au respectat semnificația culorii roşii a semaforului electric ori regulile privind efectuarea manevrei de depășire.

Cea mai mare viteză – 186 km/h, a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui israelian de 21 de ani, depistat la volanul autoturismului pe DN2E85, în afara localităţii Poșta Câlnău.

Tot ieri a fost întocmit dosar penal unui buzoian de 32 de ani pentru conducerea unui autovehicul, aparatul etilotest înregistrând în acest caz o valoare de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alte două dosare penale au fost întocmite pentru conducere fără permis.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente