ACUM LA BUCUREȘTI | Ciolacu, invitat în biroul lui Dragnea înaintea CEx PSD!

0
99

Deputatul Marcel Ciolacu, liderul social democraților din județul Buzău a fost invitat în biroul lui Liviu Dragnea astăzi, la prânz, înainte ședinței Comitetului Executiv a Partidului Social Democrat, întâlnire ce are loc la Palatul Parlamentului.

La scurta întrevedere din biroul președintelui PSD au participat buzoianul Marcel Ciolacu, alături de premierul Viorica Dăncilă, senatorul de Giurgiu, Niculae Bădălău și Mihai Fifor, de asemenea senator, fost Ministru al Apărării Naționale.

Prezența lui Ciolacu în cercul restrâns al celor invitați în biroul președintelui PSD înaintea CEx confirmă puterea pe care buzoianul o are în rândul social democraților din întreaga țară, în ciuda faptului că acesta a fost unul dintre cei care au susținut scrisoare prin care Gabriela Firea (n.r. primarul Capitalei), Adrian Țuțuianu, vicepreședintele Senatului și Paul Stănescu, viceprim-ministru au cerut „demisia imediată” a lui Dragnea de la șefia PSD. Totodată, faptul că Ciolacu a făcut parte dintre cei alături de care Dragnea a vrut să discute înaintea uneia dintre cele mai importante ședințe de partid din acest an poate fi speculat în mai multe variante, dar în nici un caz neglijat.

Ședința CEx a PSD a început la ora 12:30, iar nici un participant nu a oferit declarații înainte de deschiderea sesiunii. Potrivit News.ro, la sfârșitul întrevederii, Liviu Dragnea, președintele partidului va susține o conferință de presă.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.