VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

TEHNO, cel mai mare showroom de scule electrice și accesorii de mână din Buzău, organizează în perioada 11 – 13 martie Târgul de motosape, motocultoare și articole de grădinărit, un eveniment devenit deja tradiție, care adună an de an pasionații de agricultură din întreaga țară. Evenimentul se află la a III-a ediție și va avea loc în parcarea Kaufland, din Strada Frăsinet, nr. 17.


“Târgul de motosape, motocultoare și articole de gradinărit este cel mai mare eveniment de acest tip din județul Buzău și este vizitat anual de peste 600 de participanți, care vin să asiste la demonstrațiile practice și prezentările de produs ale celor mai renumite branduri din domeniu. Anul acesta ne-am propus să venim și cu noutăti, astfel că în cadrul târgului vor fi prezentate, în premieră, câteva produse noi ale partenerilor noștri. De asemenea, avem o surpriză pentru toți cei care vor achiziționa o motosapă sau un motocultor de la târg: le vom asigura primul plin și le vom oferi montajul gratuit”, a declarat Marius Dinu, fondator Tehno Buzău.

În cadrul evenimentului și-au anunțat prezența producători autohtoni precum AGT, Medialine, Progarden și Ruris, dar și alți producători de top: BCS, Grillo, Ferari, Honda, Bertolini și mulți alții. Astfel, participanții vor avea ocazia să testeze produsele și să discute cu reprezentanții marilor branduri pentru a beneficia de consultanță în alegerea celor mai potrivite motosape pentru nevoile lor. Nu în ultimul rând, aceștia vor primi sfaturi pentru întreținerea produselor, montajul și primul plin gratuite.

În cadrul celei de-a III-a ediții a târgului vor fi expuse peste 150 de produse din categoria motosapelor, motocultoarelor, tractoarelor și tractorașelor, precum și diverse accesorii necesare acestora. Mai multe informații despre târg pot fi găsite pe pagina evenimentului: http://tiny.cc/zwzqkz

Magazinul TEHNO și-a deschis porțile pentru prima dată în anul 1994 și a evoluat de-a lungul timpului prin integrarea în oferta comercială a unor noi branduri și produse, în funcție de preferințele clienților. Astăzi, showroom-ul măsoară 300 de metri pătrați și comercializează o gamă largă de produse, de la utilaje profesionale de construcții, până la scule electrice de mână și accesorii pentru profesioniști, meșteri și gospodari de la branduri precum: Bosch, Makita, AGT, Skil, Metabo, Bisonte, Imer, Montolit, Senci, Airmaster, Masalt, Proweld, Telwin, Unior si Media Line. În plus, Tehno integrează și un service autorizat, unde clienții își pot repara sculele în garanție și post-garanție. Magazinul Tehno este situat pe Str. Frasint, nr. 17, în parcarea Kaufland Nord Buzău.

 754 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10
Articolul precedentColiziune între două TIR-uri, pe DN2E85
Articolul următorMăsuri de urgență. Se dezinfectează autobuzele și locurile de joacă
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here