joi, iulie 25, 2024

Dumitru Dragomir, primarul comunei Gălbinași: ”Vă promit că alături de mine veți avea siguranța că proiectele importante pentru comunitate vor continua!” (C)

Custom ad 1

Stilul de administrație pe care îl promovează primarul Dumitru Dragomir este unul axat pe rezultate. Nu renunță niciodată și nu ratează nicio ocazie de a dezvolta din ce în ce mai mult comuna Gălbinași. În acest sens, lista lungă a realizărilor, a lucrărilor aflate diferite stadii de execuție și a proiectelor viitoare constituie cel mai bun exemplu.

Dumitru Dragomir, primarul comunei Gălbinași: ”Vă promit că alături de mine veți avea siguranța că proiectele importante pentru comunitate vor continua!”
Dumitru Dragomir, primarul comunei Gălbinași: ”Vă promit că alături de mine veți avea siguranța că proiectele importante pentru comunitate vor continua!”

Am dovedit că cele mai bune rezultate se obțin în echipă și că doar prin înțelegerea nevoilor dumneavoastră putem dezvolta comuna în direcția bună. Atât comuna Gălbinași, cât și județul Buzău s-au transformat în ultimii ani în adevărate șantiere, garantând modernizarea drumurilor și a școlilor, protejarea sănătății, a mediului înconjurător și a tradițiilor. Toate aceste învestiții au contribuit la cel mai important scop: îmbunătățirea vieții noastre de zi cu zi. Vă mulțumesc pentru susținere și vă promit că alături de mine veți avea siguranța că proiectele importante pentru comunitate vor continua! Gălbinași are, deja, un primar care va continua și alte proiecte care duc la înflorirea și dezvoltarea comunei!”, Dumitru Dragomir, actual primar al comunei Gălbinași și candidat din partea PSD la alegerile locale care vor avea loc pe data de 9 iunie.

Dumitru Dragomir, primarul comunei Gălbinași: ”Vă promit că alături de mine veți avea siguranța că proiectele importante pentru comunitate vor continua!”
Dumitru Dragomir, primarul comunei Gălbinași: ”Vă promit că alături de mine veți avea siguranța că proiectele importante pentru comunitate vor continua!”

Principalele proiecte implementate în comuna Gălbinași:
• Construire și extindere sistem de canalizare în satele Gălbinași și Tăbărești.
• Construire praznicar Tăbărești.
• Reabilitarea în vederea creșterii eficienței energetice a clădirii publice Primăria Gălbinași.
• Construire sistem de alimentare, pompare și tratare apă.
• Reabilitarea în vederea creșterii eficienței energetice a clădirii publice „Cămin Cultural Bentu”.

Proiecte realizate și în derulare:
• Construire praznicar sat Tăbărești, comuna Gălbinași – buget local. Valoare proiect: 500.417,57 lei.
• Reabilitarea în vederea creșterii eficienței energetice a clădirii publice „Cămin Cultural Bentu”, comuna Gălbinași. Valoare proiect: 541.280,40 lei (PNRR), 599.237,45 lei (buget local).
• Modernizare teren tenis cu piciorul, sat Bentu – buget local. Valoare proiect: 63.066,89 lei.
• Construire și extindere sistem de canalizare în satele Gălbinași și Tăbărești – în derulare. Valoare proiect: 6.407.480,12 lei (Anghel Saligny), 183.260 lei (buget local).
• Construire și extindere sistem de canalizare în satele Bentu și Tăbărești – procedură de licitație. Valoare proiect: 26.482.280,65 lei (PNRR), 4.192.613,52 lei (buget local).
• Construire catapeteasmă biserică Gălbinași – buget local, proiectare. Valoare proiect: 95.000 lei.
• Construire unitate de învățământ nouă cu specific de școală verde în comuna Gălbinași – proiect eligibil. Valoare proiect: 16.187.891,52 lei (PNRR), 323.382,72 lei (buget local).
• Înființare parc fotovoltaic pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile de tip solar pentru autoconsum, comuna Gălbinași – Ministerul Energiei, proiect în evaluare. Valoare proiect: 1.839.115,66 lei.
• Construire piste pentru biciclete în comuna Gălbinași – în desfășurare procedură de achiziție. Valoare proiect: 562.369,25 lei (PNRR), 1.330.646,39 lei (buget local).
• Reabilitarea în vederea creșterii eficienței energetice a clădirii publice Primăria Gălbinași – în curs de execuție, 90% finalizat. Valoare proiect: 626.338,75 lei.
• Construire sistem de alimentare, pompare și tratare apă sat Tăbărești, comuna Gălbinași – lucrări începute. Valoare proiect: 7.404.589,76 lei (Anghel Saligny), 150.581,01 lei (buget local).

Sursă: PSD Buzău

Din deontologie şi respect pentru cititorii săi, publicaţia Agora Buzău marchează materialele care sunt comunicate de presă prin alăturarea titlului a următoarelor simboluri: „(C)”, respectiv a articolelor de promovare, prin (P).

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole