marți, aprilie 30, 2024

VIDEO | Una din cele mai bune angajate ale primăriei Bălăceanu, umilită până la lacrimi de primarul Geanoş!

Custom ad 1

Scene incredibile desfăşurate joi, la finalul programului angajaţilor din Primăria Bălăceanu. Inginerul Doina**** a părăsit primăria condusă de social-democratul Gică Geanoş tremurând, în lacrimi. Femeia, privind prin prisma pregătirii, experienţei sale şi a locurilor de muncă anterioare, unul dintre cei mai buni angajaţi din instituţia condusă de Geanoş, a fost victima nemulţumirilor edilului din localitate, care nu se află la primul episod de acest gen. Mai mult, potrivit spuselor soţului acesteia, în trecut femeia a suferit un preinfarct la locul de muncă, tot în urma unui conflict spontan cu superiorul său ierarhic.

În vârstă de 62 de ani şi aflată în pragul pensionării, femeia a tolerat în dese rânduri comportamentul primarului comunei Bălăceanu, însă paharul s-a umplut după ce acesta a ţipat la ea şi a jignit-o în repetate rânduri. Ultima dată, joi, înaintea şedinţei consiliului local.

Geanoş şi-a făcut un nume prin comportamentul de care dă dovadă în relația cu subalternii săi, asupra cărora planează suspiciunea că nu i-ar fi devotaţi şi loiali în totalitate, atitudine care depăşeşte orice limită profesională sau morală. Declaraţiile soţului sunt absolut cutremurătoare. Potrivit acestuia, edilul din localitate le-a cerut angajaţilor primăriei să-i prezinte fotografii realizate în urna de vot pentru a se asigura că aceştia l-au votat.

Mai mult, femeia nu beneficiază de pauză de masă, asemenea colegilor săi şi când a avut nevoie de concediu medical a trebuit să-l obţină de la medicii din Râmnicu Sărat, întrucât asistenta dispensarului din localitate este o apropiată a edilului. Nici zilele de concediu de odihnă, prevăzute în Codul Muncii, nu au putut fi luate de inginerul Doina****, cererile acesteia lovindu-se constant de refuzul primarului, motivate prin volumul mare de muncă din instituţia pe care o conduce.

În doar câteva luni de zile, singurul inginer din primăria Bălăceanu ar urma să iasă la pensie, deşi capacităţile sale îi permit să mai activeze în câmpul muncii. Potrivit celor declarate de oamenii din comună şi confirmate de aceasta şi de soţul său, primarul aplică o presiune psihică constantă asupra sa pentru a o determina să iasă la pensie „la termen”, întrucât postul acesteia i-a fost promis altei angajate din primărie, apropiată a celui care păstoreşte o comună de peste 1.000 de suflete.

Comportamentul primarului Gică Geanoş este unul care nu justifică atitudinea acestuia, nu doar în relația cu o subalternă, ci în relația cu oricare angajat care se află în subordinea sa, indiferent de vârsta acestuia sau de competenţele sale profesionale. Situaţia devine tragică când asemenea situaţii sunt acoperite sau diminuate de autorităţile publice, unele dintre ele menite să protejeze demnitatea şi integritatea fizică umană.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole