duminică, aprilie 28, 2024

Modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu prin programul național ”Anghel Saligny”

Custom ad 1

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veştea, și primarul liberal al comunei Chiojdu, Gheorghe Neamțu, au semnat în urmă cu 3 zile contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu”, susținut prin programul național „Anghel Saligny”, cu termen de implementare 12 luni. Este un proiect important, în valoare de 12.648.573,80 lei, prin care se vor asfalta 16 drumuri sătești și comunale din comuna Chiojdu.

Modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu prin programul național ”Anghel Saligny”
Modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu prin programul național ”Anghel Saligny”

Continuăm promovarea investițiilor serioase la Chiojdu și vă anunțăm cu bucurie faptul că astăzi am semnat contractul de finanțare privind modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu, contract având termen de implementare 12 luni. Astfel, vom asfalta încă 16 drumuri sătești și comunale, acestea adăugându-se la cele 30 de drumuri sătești și comunale deja asfaltate până acum, în acest mandat. În plus, ne aflăm în stadiul de pregătire a unui nou proiect în vederea asfaltării altor câteva zeci de segmente de drumuri sătești și comunale, proiect ce va avea termen de implementare 24 de luni, completând, astfel, proiectele de asfaltare deja implementate în ultimii doi ani. Cu acest angajament, acela al modernizării tuturor drumurilor, am venit în fața dumneavoastră în momentul în care ați ales să îmi acordați votul de încredere, și acest angajament reprezintă o prioritate și totodată o obligație pentru mine. Vă mulțumesc tuturor pentru încredere, răbdare și sprijin și vă asigur că ne vom dedica în continuare cu aceeași seriozitate, motivație și implicare, în vederea implementării proiectelor și atragerii de fonduri pentru comunitatea noastră. Întotdeauna voi avea convingerea că angajamentele pe care mi le-am asumat în fața dumneavoastră trebuie respectate, spre deosebire de promisiunile electorale, care vin și trec.” a declarat Gheorghe Neamțu, primarul liberal al comunei Chiojdu.

Modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu prin programul național ”Anghel Saligny”
Modernizarea infrastructurii rutiere în Comuna Chiojdu prin programul național ”Anghel Saligny”

Programul Național Anghel Saligny este un program guvernamental al României care vizează dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de transport, cu accent pe construcția și modernizarea de autostrăzi și drumuri naționale. Programul este numit în onoarea inginerului și arhitectului Anghel Saligny, unul dintre cei mai importanți inovatori și constructori de poduri din România.

Scopul principal al programului Anghel Saligny este să îmbunătățească infrastructura de transport din România, facilitând astfel mobilitatea și conectivitatea între diferitele regiuni ale țării. Programul cuprinde proiecte majore de construcție și modernizare a autostrăzilor, drumurilor naționale și podurilor, în vederea facilitării transportului rutier în România.

Proiectele din cadrul Programului Național Anghel Saligny sunt finanțate din diverse surse, inclusiv fonduri europene, bugetul de stat și împrumuturi internaționale. Modernizarea infrastructurii de transport aduce numeroase beneficii, inclusiv reducerea timpului de călătorie, creșterea siguranței rutiere și îmbunătățirea accesului la servicii și piețe pentru comunități. Dezvoltarea infrastructurii de transport are un impact semnificativ asupra economiei, stimulând creșterea economică, facilitând comerțul și investițiile și contribuind la crearea de locuri de muncă.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole