miercuri, mai 1, 2024

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: ”Epopeea ultimului lot al Autostrăzii Moldova A7 (Ploiești – Buzău) este aproape de final”

Custom ad 1

In urma soluționării contestațiilor, pe data de 23 octombrie a fost desemnat câștigătorul pentru execuția Lotului III – Pietroasele – Buzău al Autostrăzii Moldova A7 (Ploiești – Buzău), fiind vorba tot despre Asocierea NUROL INȘAAT VE TICARET ANONIM ȘIRKETI – MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S.

Valoarea contractului este de 1,09 miliarde lei, fără TVA, iar sursa de finanțare este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Termenul contractual este de 20 luni, iar contractul poate fi semnat în 10 zile, dacă nu vor fi depuse alte contestații.
Lucrările prevăzute în cele 20 luni contractuale sunt: 13,9 km lungime traseu, 2 noduri rutiere, 8 poduri și pasaje, dintre care un pasaj de complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1260 metri, 1 parcare (stânga/dreapta) tip S3, 1 Centru de Întreținere și Coordonare

Și pentru acest lot există elemente de noutate, după cum urmează: perdele forestiere (35.6247 ha) și 12 spații de încărcare a autoturismelor electrice.

Licitația pentru acest lot a fost lansată în septembrie 2021, dar rezultatul ei a fost contestat de 4 ori. Acesta este ultimul lot din cele 13 ale Autostrăzii Moldova pe care nu se lucrează, din cauza întârzierilor produse de contestațiile depuse.

Sursă: Gabriel Avrămescu

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole