joi, mai 2, 2024

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: ”Descoperiți Buzăul autentic!”

Custom ad 1
Piața din Pătârlagele, la fel ca alte locații asemănătoare din Buzău, este o adevărată comoară a produselor autohtone și a meșteșugurilor tradiționale.
Fie că vii pentru fructe și legume proaspete, miere, brânzeturi savuroase sau alte delicatese locale, vei fi răsfățat cu o varietate de opțiuni. Aici, producătorii locali își expun cu mândrie roadele muncii lor, oferindu-le vizitatorilor șansa de a se bucura de gusturi autentice.
Din păcate, piața din Pătârlagele nu oferă cele mai prielnice condiții producătorilor locali. Aceasta necesită investiții pentru modernizare și aducerea ei la un standard cât mai înalt. Având în vedere rolul pe care îl are în comunitatea locală, piața ar fi trebuit să fie pe lista de priorități a administrației locale, lucru care nu se întâmplă. Cumpărând de la acești producători, nu doar că aveți parte de produse proaspete și de calitate, dar contribuiți și la susținerea comunității locale. Cumpărând de la producătorii buzoieni susținem agricultura locală și tradițiile noastre.” a declarat Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău, cu ocazia vizitei efectuată în piața din Pătârlagele.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole