duminică, aprilie 28, 2024

Garbriel Avrămescu, președintele PNL Buzău, despre a doua ediție a Școlii de Vară TNL Buzău

Custom ad 1

În perioada 25-27 august a avut loc, la Chiojdu, în județul Buzău, a doua ediție a Școlii de Vară TNL Buzău.

Prin intermediul acestei Școli de vară, PNL Buzău își dorește să investească în dezvoltarea tinerilor din județul Buzău, pentru ca aceștia, la rândul lor, să participe la dezvoltarea comunității din care fac parte.

La finalul primei zile, președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, care a luat parte la eveniment, a declarat: ”Le mulțumesc și celor aproximativ 100 de tineri liberali buzoieni. Sunt mândru de voi și de ceea ce am reușit să construim în ultimii trei ani împreună, acasă la Buzău! Continuăm!

În ziua a doua participanții au primit vizita ministrului mediului, Mircea Fechet. ”Mulțumim domnului ministru care prin exemplul personal și prin cunoștințele transmise, le-a arătat tinerilor liberali că parcursul în politică poate și trebuie să fie ghidat de valori, onoare și dorința de a face bine celor din jur. Am avut șansa să discutăm punctual despre problemele Buzăului, în special despre problema urșilor, înmulțirea excesivă a acestora în județul nostru. Am găsit în domnul ministru un sprijin real, deschidere și încrederea că această problemă își va găsi rezolvare.” a declarat Gabriel Avrămescu.

La finalul acestui eveniment deputatul Gabriel Avrămescu a mai declarat: ”Am încheiat școala de vară a TNL Buzău cu un modul de educație antreprenorială. Mulți spuneau sau se întrebau la ce bun aceste școli de vară sau ce ar putea să învețe tinerii la astfel de școli politice de vară. Răspunsul l-au dat cei care și-au rupt din timpul lor prețios și au venit să le explice tinerilor politicieni cât de important este mediul privat în societate, cum se pot dezvolta ca oameni, dar și cum pot să-și creeze propriile afaceri de succes, cum pot să găsească soluții de finantare pentru ideile lor valoroase și, nu în ultimul rând, cum pot genera politici publice care să sprijine IMM-urile astfel încât acestea să aducă plusvaloare economiei românești.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole