joi, iunie 20, 2024

430.000 lei pentru dotarea și reabilitarea cabinetului de planificare familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău

Custom ad 1

A fost aprobată o nouă finanțare prin PNRR: „Dotarea și reabilitarea cabinetului de planificare familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău”.

Sper ca acest proiect să vină în întâmpinarea unui număr cât mai mare de tineri și să ofere o perspectivă mai sănătoasă și mai frumoasă asupra ideii de familie. Prin implementarea proiectului este vizată amenajarea și dotarea Cabinetului de planificare familială din structura Spitalului Județean de Urgență Buzău, care furnizează servicii medicale de complexitate redusă, servicii de educație sexuală și de protejare față de bolile cu transmitere sexuală, care fac parte din pachetul de servicii pachetul minimal.” a declarat președintele Vonsiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 430.000 lei, cu o contribuție proprie a Consiliului Județean Buzău de 39.000 lei.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole