joi, mai 30, 2024

Unul dintre cele mai așteptate Festivaluri, Buzău Iubește Teatrul, organizat de Teatrul „George Ciprian”, ajuns la ediția cu numărul XVIII

Custom ad 1

Teatrul „George Ciprian” din Buzău, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău organizează, în perioada 20 – 27 mai 2023, cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului BUZĂU / IUBEȘTE / TEATRU. Timp de opt zile, la Buzău sunt invitate spectacole de referință ale stagiunii realizate în teatrele de repertoriu din București și din țară.

Unul dintre cele mai așteptate Festivaluri, Buzău Iubește Teatrul,  organizat de Teatrul „George Ciprian", ajuns la ediția cu numărul XVIII
Unul dintre cele mai așteptate Festivaluri, Buzău Iubește Teatrul, organizat de Teatrul „George Ciprian”, ajuns la ediția cu numărul XVIII

Eveniment cu o temă unică la nivel național, iubirea, Festivalul Buzău Iubește Teatrul ajunge anul acesta la ediția de majorat. Evenimentul are caracter competitiv, premiile fiind acordate de două jurii: unul format din specialist în domeniul artelor spectacolului și un juriu al publicului compus din trei spectatori aleși prin tragere la sorți. În competiție vor intra teatre din toată țara dar și din capitală precum: Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Anton Pann – Rm. Vâlcea, Teatrul Fani Tardini – Galați, Teatrul Mihai Eminescu – Botoșani,  Teatrul Toma Caragiu – Ploiești.

Festivalul Buzău Iubește Teatrul va debuta pe data de 20 mai cu spectacolul NU SUNT EU, Maia Morgenstern – o biografie, Teatrul Dramaturgilor și se va încheia pe data de 27 mai cu spectacolul de comedie Toc Toc, Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

Pe lângă acestea, din program fac parte și spectacole pentru copii, un workshop de fotografie dedicat elevilor, standuri de carte, întâlniri cu artiști îndrăgiți.

Festivalul Buzău Iubește Teatrul este un festival cu tradiție organizat de către Teatrul buzoian ,,George Ciprian” cu sprijinul Consiliului Județean Buzău. Timp de 8 zile publicul buzoian se va bucura de spectacole de neuitat!

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian” și online de pe www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php. Prețul unui bilet este cuprins între 25 și 70 lei, în funcție de spectacol și de categoria selectată.

Sponsor principal: EximProd.

Partener de mobilitate: ElcarGid Buzău

Sponsori: Global Cash & Carry, Toledo, Clinica MatCord, Florăria Zai, Cofetăria 379, Cofetăria A. T.Sweets.

Sursă: Teatrul George Ciprian

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole