23.3 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

DOCUMENT | Din ordinul primarului, poliţiştii locali pot da amenzi buzoienilor care nu şi-au asigurat locuinţa!

Custom ad 1

Proprietarii de locuințe din municipiul Buzău ar trebui să-și verifice urgent statutul poliței de asigurare a imobilelor, pentru a evita posibile sancțiuni. În contextul creșterii frecvenței cutremurelor atât în România, cât și în Turcia, polițiștii locali au fost împuterniciți să facă verificări și să aplice amenzi celor care nu au încheiat asigurări obligatorii.

Cu problemele de siguranță ale clădirilor devenind o problemă tot mai prezentă în mintea cetățenilor, autoritățile din Buzău și-au concentrat eforturile în a lua măsuri de prevenție. După ce s-a verificat siguranța clădirilor publice, s-a trecut la verificarea locuințelor private din oraș. Aceste verificări vizează dacă proprietarii au încheiat sau nu polițe obligatorii de asigurare a imobilelor împotriva dezastrelor naturale, precum cutremurele sau inundațiile. Proprietarii care nu sunt asigurați riscă amenzi și alte sancțiuni, astfel că specialiștii îi îndeamnă să ia măsurile necesare cât mai curând posibil pentru a se asigura că sunt protejați în fața unor evenimente neprevăzute.

Mai jos, ataşată este dispoziţia Primarului Municipiului Buzău, Constantin Toma privind împuternicirea Poliţiei Locale pentru aplicare Legii 260/2008.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente