joi, mai 30, 2024

”Școala altfel” la Teatrul George Ciprian | Spectacolul ”Lampa lui Aladdin”, un spectacol pentru întreaga familie

Custom ad 1

Teatrul George Ciprian susține programul ”Școala altfel” și pune la dispoziție un spectacol extrem de apreciat, atât de publicul mic cât și de cel adult, ”Lampa lui Aladdin”.

”Școala altfel” la Teatrul George Ciprian | Spectacolul ”Lampa lui Aladdin”, un spectacol pentru întreaga familie
”Școala altfel” la Teatrul George Ciprian | Spectacolul ”Lampa lui Aladdin”, un spectacol pentru întreaga familie

Spectacolul va surprinde publicul prin muzicalitate, coregrafii de excepţie, proiecţii video care îmbină armonios decorul fizic cu cel grafic, dar nu numai!

Lampa lui Aladdin, în regia lui Ionuț Octavian Ghinea, producție a Teatrului George Ciprian, invită copiii, dar nu numai, într-o călătorie fascinantă, cu personaje îndragite de ei, de la care vor învăța ce este curajul, iubirea și multe alte lecții desprinse din viața reală. Acest proiect reprezintă șansa de a întregi o echipă formată din actori buzoieni, oameni profesioniști, dornici să își potențeze creativitatea, într-un teatru modern, de notorietate. Totodată, acest proiect oferă întregii echipe șansa de a se afirma și de a se face cunoscută în cadrul comunității din care face parte.

 Lampa lui Aladdin este un spectacol pentru întreaga familie. Spectacolul este variat prin muzicalitate, coregrafii de excepție, proiecții video care îmbină armonios decorul fizic cu cel grafic, astfel încât publicul să parcurgă cu ușurință succesiunea tablourilor și să faca un periplu în poveste, descoperind tradiții, ritualuri și elemente contemporane.

Din distribuția spectacolui fac parte actori buzoieni precum Ionut Octavian Ghinea, Cristi Martin, Anda Pantiș, Felicia Cruceru, Radu Pavel, Dan Răspopa și Zabi Tudor, care locuiesc în mod statornic în oraș, artiștii locali ce activează în câmpul muncii prin activități didactice, în mass-media, activități independente.

Compoziția muzicală este una originală, produsă de un compozitor de înaltă verticalitate profesională, mai precis de către Codruț Bârsan, pianist, muzician și dirijor. Este un roman stabilit de mulți ani în Chicago, absolvent al Conservatorului din San Francisco, ce deține în prezent o companie de mare succes, Chicago Summer Opera. În activitatea sa artistică, numele său este sonor prin prisma compozițiilor muzicale realizate în spectacolele din întreaga lume.

Coregrafia spectacolului este realizată de Lorette Enache, coregraf independent, doctor în Artele Spectacolului și conf.univ. dr. la Univ. Națională George Enescu din Iași. De-a lungul timpului, a avut numeroase colaborări cu teatre de referință din România, precum, Teatrul Bulandra, Teatrul Național Marin Sorescu Craiova, Teatrul Maria Filotti și Teatrul Național din Iași.

Detalii și înscrieri la telefon: 0238 720 853/ 0740 496 561

Sursă: Teatrul George Ciprian

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole