joi, mai 30, 2024

FOTO & VIDEO | Primarul PSD din Movila Banului, luat în derâdere de colegii social-democraţi după ce a expus problemele fermierilor

Custom ad 1

Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a avut parte de momente mai puţin plăcute la Buzău, în cadrul conferinţei regionale desfăşurată sub egida campaniei denumită sugestiv „Caravana Cunoaşterii”. La evenimentul dominat de prezenţe social-democrate, de la fermieri, până la primarii din judeţ şi o parte a grupului parlamentar PSD, Daea s-a văzut nevoit să răşpundă întrebărilor mai puţin confortabile chiar ale unui primar social-democrat.

Primarul din Movila Banului, critic la adresa lui Daea

Romică Moise, primarul comunei Movila Banului a expus, vizibil emoţionat, povestea fiului său, tânăr inginer agronom, care s-a lovit de birocraţia impusă de ministerul reprezentat de Daea. Potrivit Campus Buzău, Romică Moise, primar PSD al comunei Movila Banului, a spus că anumite măsuri luate în ultimii ani de Ministerul Agriculturii au favorizat excesiv anumite categorii de fermieri, în timp ce altele au fost pur și simplu neglijate. Primarul Moise a mai criticat Ministerul Agriculturii și pentru că nu face cât ar trebui pentru extinderea sistemului de irigații în județul Buzău. Petre Daea și-a însușit o mică parte dintre critici, însă a spus că cele mai multe nu sunt bazate pe realitate.

Moise, luat în glumă chiar de colegii din PSD

Expunerea lui Moise, singura a unui edil buzoian, a fost luată în glumă de colegii săi, primari ai Partidului Social Democrat din alte comune din judeţ. Chiar dacă a avut un discurs argumentat, în care a prezentat problemele concrete ale fermierilor buzoieni şi-n care a căutat soluţii pentru acestea, aplicabile la nivel judeţean, nu doar al comunei sale, Moise a fost luat la mişto de un grup al primarilor PSD. „Romică, lasă bă, microfonu` că nu-i de tine!” sau „Stai cuminte, Romică, că nu e timp de ăstea!”, au fost doar o parte din replicile care au stârnit inclusiv atenţia organizatorilor, care i-au rugat pe veselii primari ai PSD să păstreze liniştea şi decenţa întâlnirii. Printre cei mustraţi de către consilierii ministrului Petre Daea s-au numărat primarii din Movila Banului, Cilibia, Unguriu, Luciu şi Ghergheasa.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole