miercuri, iunie 12, 2024

ACTUALITATE | La serviciu în weekend, în sprijinul oamenilor, pentru rezolvarea problemelor lor

Custom ad 1

Angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău au ales să vină la serviciu și sâmbătă, 14 ianuarie 2023, în speranța că efortul lor va reduce timpii de așteptare care se înregistrează pentru operațiunile specifice.

Într-un aflux neașteptat, 450 de buzoieni s-au prezentat la ghișeele S.P.C.R.P.C.I.V. și și-au rezolvat problemele, în această zi, ceea ce demonstrează, încă o dată, că măsura dispusă de prefectul județului, de a se lucra și în weekend, este eficientă și vine în sprijinul cetățenilor.

Conform coordonatorului S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău, inspector de poliție Gabriel-Constantin Ioniță, sâmbătă, s-au realizat 300 de operațiuni de preschimbare a permiselor de conducere și 150 de operațiuni la Compartimentul Înmatriculări.

A fost o zi cu o presiune extremă, dar cu un efort susținut depus de colegii de la S.P.C.R.P.C.I.V, la ora 14.20, toți buzoienii care, astăzi, s-au prezentat la ghișeele acestui serviciu, își rezolvaseră, deja, problemele. Le mulțumesc colegilor mei pentru cum au lucrat în aceste ore, cu un volum extrem de mare de activitate și cu o presiune incredibilă, dar și cetățenilor, pentru atitudine și răbdare. Cu o bună organizare și cu dorința de a lucra în folosul oamenilor, am reușit să venim în sprijinul a 450 de persoane. Pe de altă parte, vreau să le transmit buzoienilor care locuiesc în imediata apropiere a S.P.C.R.P.C.I.V că nu suntem nepăsători în fața disconfortului generat de afluxul mare de cetățeni care vin, zilnic, la acest serviciu. Am luat cunoștință de toate aceste probleme și îi asigur pe riverani că, foarte curând, vor simți efectele unor măsuri concrete pe care le voi dispune pentru îmbunătățirea situației” a declarat prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea.

Sursă: Instituția Prefectului – Județul Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole