joi, iunie 20, 2024

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: ”Îl felicit pe primarul liberal, Nicolaie Costel, pentru că a înțeles cât de importantă este sprijinirea școlii în dezvoltarea comunității!”

Custom ad 1

Perioada sărbătorilor de iarnă este una extrem de frumoasă pentru toți copiii. Și micuții din Brădeanu au avut parte de bucurii în luna decembrie, înainte de Crăciun. Aceștia au participat la o serbare în cadrul căreia au purtat costume populare și au demonstrat cât este de important să ne păstrăm vii tradițiile populare. La eveniment au fost prezenți Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău, senatorul PNL Vlad Mircea Pufu, dar și primarul Nicolaie Costel, care a reușit să finalizeze la Brădeanu, cu fonduri europene, școala din satul Smârdan, unde în prezent învață toți copiii din comună.

Școala de la Smârdan este complet reabilitată termic și energetic, este dotată cu panouri fotovoltaice si panouri solare, iar apa colectată de pe toată suprafața clădirii este captată și folosită la întreținerea unui părculeț aflat în perimetrul acesteia. De asemenea, școala are un sistem special de purificare a aerului, care absoarbe aerul din sălile de curs, îl filtrează printr-o serie de purificatoare aflate în podul imobilului, fiind pompat, înapoi, în sălile de curs.

Am petrecut momente magice alături de copiii și cadrele didactice de la școala din satul Smârdan, comuna #Brădeanu. Dascăli dedicați, adevărați călăuzitori în viață ai copiilor din comunitate, o administrație liberală implicată în actul educațional, copiii foarte buni, interesați de învățătură și de viitor. Rețeta succesului în Bărăganul Buzăului. Îl felicit pe primarul liberal, Nicolaie Costel, pentru că a înțeles cât de importantă este sprijinirea școlii în dezvoltarea comunității! Îi felicit pe dascălii școlii pentru modul modern în care tratează actul educațional, dar și pentru că pun în centrul activităților zilnice dezvoltarea copiilor pe care îi formează!” a declarat președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, care a luat parte la acest eveniment.

Sursă: Gabriel Avrămescu

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole