joi, iunie 20, 2024

ACTUALITATE | Dezbatere publică pe tema regulamentului de funcționare al Consiliului Local Municipal

Custom ad 1

În contextul în care proiectul privind modificarea regulamentului de funcționare al Consiliului Local Municipal a fost lansat în dezbatere publică, pe site-ul Primăriei municipiului Buzău, și pentru a putea transmite inițiatorului o opinie fundamentată având la bază părerile cât mai multor buzoieni, miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 12.00, buzoienii sunt invitați la o dezbatere, în Sala Cabinet a Instituției Prefectului – Județul Buzău.

La discuții sunt invitați să participe atât jurnaliști și trusturi de presă, dar și cetățenii care vor să transmită un punct de vedere cu privire la regulamentul de funcționare al Consiliului Local Municipal. Persoanele care nu pot fi prezente la întâlnirea de săptămâna viitoare, dar care vor să-și exprime punctul de vedere cu privire la acest subiect, își pot transmite opiniile la adresa de email: prefect@prefecturabuzau.ro

Instituția Prefectului – Județul Buzău precizează că invitația de a participa la dezbaterea privind modificările aduse regulamentului de funcționare al C.L.M. Buzău a fost transmisă, deopotrivă, Primăriei Buzău, cu rugămintea ca informația privind desfășurarea evenimentului să fie diseminată și în rândul consilierilor locali municipali.

Scopul dezbaterii este acela de a avea, la finalul întâlnirii, o concluzie care să consolideze forma rezonabilă pe care Instituția Prefectului o va propune, ulterior, inițiatorului regulamentului de funcționare al Consiliului Local Municipal, în contextul procedurii de transparență decizională în care se află acest proiect.

Sursă: Instituția Prefectului – Județul Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole