joi, iunie 20, 2024

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: ”Le recomand tinerilor antreprenori să depună cerere de finanțare prin programul Start-Up Nation”

Custom ad 1

A început Start-Up Nation!

Începând cu data de 19 iulie, 55.000 de beneficiari vor putea primi fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei, pe durata întregului program. Aplicanții se pot înscrie pe platforma granturi.imm.gov.ro

Programul, pregătit de ministrul PNL Constantin-Daniel Cadariu, va avea doi piloni – Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. Începând cu acest an, programul se adresează și românilor din diaspora care vor să dezvolte o afacere în țară.

Start-Up Nation 2022
Start-Up Nation 2022

Vești bune pentru tinerii antreprenori și mă adresez în special celor din județul #Buzău cărora le recomand să depună cerere de finanțare prin programul Start-Up Nation.
Pe 19 iulie încep înscrierile pentru cea de-a treia ediție a Programului Start-Up Nation. Anul acesta programul a fost extins pe doi piloni – Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. Potrivit estimărilor, de cele două programe de finanțare ar urma sa beneficieze aproximativ 11.000 de firme, 10.000 din țară și 1.000 din diaspora.” a declarat pe pagina sa de Facebook Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.

Start-Up Nation 2022
Start-Up Nation 2022

Prin Start-Up Nation tinerii antreprenori vor putea beneficia de granturi de până la 100.000 de lei, în cazul în care este creat un singur loc de muncă, și 200.000 de lei dacă se fac minimum două noi locuri de muncă.

Start-Up Nation 2022
Start-Up Nation 2022

”Astfel, PNL arată încă o dată că susține tinerii antreprenori, care sunt la început de drum și care au nevoie de sprijinul statului român. În plus de asta, programul garantează și noi locuri de muncă. Doar împreună #DezvoltamRomania.” a mai precizat Gabriel Avrămescu.

Sursă: PNL Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole