miercuri, iulie 17, 2024

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău: ”Dezvoltarea județului Buzău reprezintă prioritatea mea!”

Custom ad 1

Dezvoltarea județului Buzău, dar și a fiecărei comunități în parte, indiferent de culoarea politică reprezintă prioritatea mea!” a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, cu prilejul unei întâlniri cu primarii din județ, la care a luat parte și Alexandru Stoica, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Întâlnirea a avut loc în cursul zilei de ieri și a avut ca scop transmiterea de informații despre Programul Național de Investiții Anghel Saligny și despre demersurile necesare pentru ca județul Buzău să beneficieze de cât mai multe proiecte finanțate prin acest program, dar și prin fonduri europene nerambursabile.

Programul Național de Investiții Anghel Saligny, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, aprobat prin OUG nr. 95/ 03.09.2021, oferă unităților administrativ teritoriale din toată țara oportunitatea finanțării unor investiții în vederea dezvoltării infrastructurii locale. Fie că este vorba despre construirea sau modernizarea drumurilor și podurilor la nivel local sau despre înființarea și extinderea rețelelor de canalizare și alimentare cu apă potabilă, toate au ca scop să aducă unitățile administrativ teritoriale cât mai aproape de standarde europene.

M-am bucurat să văd primari implicați, care au venit cu întrebări punctuale și au primit răspunsuri la subiect. Vor primi tot sprijinul meu pentru a duce la bun sfârșit proiectele necesare comunităților buzoiene.”, a mai declarat Petre Emanoil Neagu, după terminarea acestei întâlniri.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole