miercuri, aprilie 24, 2024

Inspectoratul General pentru Imigrări | 30 de posturi vacante scoase la concurs

Custom ad 1

Inspectoratul General pentru Imigrări organizează concursuri pentru ocuparea a 30 de posturi vacante, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor, cât și din sursă externă, după caz, pentru ofițeri, agenți de poliție și personal contractual.

Dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro, excepție făcând candidații pentru posturile de personal contractual care vor prezenta, personal, dosarul de înscriere.

Inspectoratul General pentru Imigrări a demarat procedura de ocupare a 30 de posturi vacante de ofițeri, agenți de poliție, medici, asistenți medicali și personal contractual, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor, cât și din sursă externă.

Astfel, în vederea reducerii deficitului de personal și asigurării activității în condiții optime, la nivelul aparatului propriu în cadrul Serviciului Secretariat, Direcția Logistică, Serviciul Resurse Umane, la Centrele Regionale de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din Giurgiu, Timișoara, Maramureș, Rădăuți și Galați, precum și la Centrele de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Otopeni și Arad au fost scoase la concurs 10 funcții de ofițeri de poliție, 5 funcții de agenți de poliție, 3 posturi de medici, 4 de asistenți medicali, 1 psiholog și 7 posturi pentru personal contractual.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea “Carieră”, iar dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, exclusiv, în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro, în perioada 03 – 09.01.2022.

Excepție fac funcțiile de personal contractual, pentru care candidații vor prezenta personal dosarul de înscriere, în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, cu sediul în str. Lt. Col Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul precizat în anunț.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole