marți, aprilie 16, 2024

RER SUD | Cum utilizați corect platformele subterane care au cartele

Custom ad 1

Cele mai noi investiții în domeniul salubrizării făcute de RER SUD S.A. în municipiul Buzău, platformele subterane, sunt folosite necorespunzător de buzoieni, de multe ori. Acesta este și motivul pentru care multe dintre deșeurile aduse de aceștia sunt abandonate lângă platformele subterane.

Aceste platforme subterane reprezintă cea mai igienică metodă de a depozita deșeurile, cu condiția ca cetățenii să le folosească în mod corect. Astfel, pentru a evita situațiile în care deșeurile sunt lăsate lângă platformă, este necesar în primul rând să luați cartela de acces de la Asociația de Proprietari. Apoi, trebuie urmați câțiva pași simpli:

1. Apropiați cartela de cititorul amplasat în lateralul fiecărui compartiment.
2. După ce ledul se face verde, deschideți cu mâna buzonul și puneți sacul cu deșeuri menajere sau reciclabile în cuva corespunzătoare.
3. Închideți manual buzonul

Atenție: Platforma se deschide doar cu cartela distribuită de RER SUD. Aceasta este inscripționată corespunzător și conține un cod care asigură accesul doar la platforma la care sunteți arondat. Așadar, cu aceeași cartelă nu puteți deschide mai multe platforme.

În cazul în care există defecțiuni tehnice, le puteți semnala operatorului de salubritate la Biroul de reclamații și sesizări, la numărul de telefon: 0374 885 690

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole