joi, iunie 20, 2024

ACTUALITATE | Daniel Marian Țiclea, noul prefect al județului Buzău: ”Este nevoie de conciliere socială, politică și economică ca să putem să ne apropiem de o victorie și să ne putem relua cu toții viețile”

Custom ad 1

În ședința de Guvern din data de 22 octombrie 2021 s-a aprobat hotărârea privind numirea în funcția de prefect a a domnului Daniel Marian Țiclea, vicepreședintele PNL Buzău.

Născut în 1976, economist de profesie, absolvent al Academiei de Studii Economice București – Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, masterand în Managementul Sectorului Public al Scolii Naționale de Studii Politice și Administrative, Daniel Marian Țiclea a fost economist și contabil șef la Agricover S.A iar din anul 2003 până în prezent ocupă funcția de contabil șef al CNAIR SA – SDN Buzău. De asemenea, noul prefect al Județului Buzău este doctorand în economie la Universitatea Dunărea de Jos din Galați – Școala doctorală de științe socio-umane, este reprezentantul evaluatorilor din Județul Buzău în conducerea ANEVAR – Consiliul Filialei ANEVAR Sud – Est cu sediul în Constanța și vicepreședinte CECCAR Buzău.

Astăzi, 25 octombrie, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de prefect a domnului Daniel Marian Țiclea, în cadrul căreia acesta a depus jurământul. La conferința de presă ce a urmat depunerii jurământului, noul prefect al Județului Buzău a declar că ”măsurile de restricție vor fi aplicate cu fermitate și determinare, dar vreau să transmit și un mesaj către agenții economici din Buzău: toți agenții economici, toți actorii vieții economice, dacă vor veni în întâmpinarea restricțiilor cu bună credință, vor avea din partea noastră tot sprijinul ca motorul economic să funcționeze. Avem, în primul rând, în atenție viața oamenilor, dar nu vrem să luăm măsuri de oprire a economiei.

Pentru viitor, prioritatea zero este lupta cu pandemia, pe două paliere, în afară de restricții: asigurarea platformelor de vaccinare și sprijin pentru sistemul medical pentru că știm cu toții ce este în Spitalul Județean și ceea ce se întâmplă la celelalte spitale. Am fost și am vizitat, informal, centrele de vaccinare. Vreau să mulțumesc primarilor de la centrele de vaccinare pe care le-am văzut: Vadu Pașii, Smeeni, Vernești și Pârscov, dar nu este exhaustiv. Poate și celelalte centre de vaccinare se prezintă la fel de bine, dar acestea oferă condiții extraordinar de bune. Sincere felicitări administrațiilor locale care au pus la punct așa ceva.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Daniel Marian Țiclea a mai precizat că ”Este nevoie de conciliere socială, politică și economică ca să putem să ne apropiem de o victorie și să ne putem relua cu toții viețile”.

Gabriel Avrămescu, deputat și președinte al PNL Buzău spune despre proaspăt numitul prefect al Județului Buzău că ”este un profesionist, un om foarte bine pregătit profesional, cu un CV impresionant, doctorand în domeniul economiei și absolvent de master în managementul sectorului public. Daniel Țiclea este un om de echipă și parte a noului PNL ce se construiește în Buzău. Sunt convins că toate calitățile umane și profesionale ale lui Daniel Țiclea se vor reflecta și în activitatea pe care o va desfășura la Instituția Prefectului Județul Buzău

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole