joi, iunie 20, 2024

Viceprimarul comunei Beceni, la câţiva paşi de prima condamnare! Scenariu în care fostul primar al comunei ar putea ajunge după gratii

Custom ad 1

Constantin Dumitru Laurenţiu, fostul primar al Comunei Beceni, în prezent viceprimar şi lider al majorităţii social-democrate care blochează constant proiectele de dezvoltare ale comunităţii locale, ar putea să petreacă ceva timp la închisoare, asta după ce numele său apare într-un dosar aflat pe rol la Judecătoria Buzău.

Pe scurt, în dosarul 12618 înregistrat la instanţa buzoiană, Constantin Dumitru Laurenţiu are rolul de inculpat. Viceprimarul comunei Beceni a fost suprins depăşind limita legală de viteză, în primăvara acestui an, motiv pentru care a rămas fără permis de conducere. Mai mult, la expirarea celor 15 zile de valabilitate ale dovezii de reţinere a permisului, fostul primar din Beceni a fost iarăşi surprins de poliţiştii buzoieni conducând, având acest drept suspendat. Isprăvile lui Laurenţiu Constantin s-au contopit într-un dosar înregistrat la Judecătoria Buzău pe 28 septembrie 2021.

Judecând prin prisma evenimentelor, la prima vedere, potrivit Liber în Buzău, Laurenţiu Constantin are şanse să primească o condamnare cu suspendare, respectiv 1 an cu suspendare şi 2 de supraveghere. Rămâne de văzut însă cum vor aborda judecătorii buzoieni această speţă, în spatele căreia se spune că se află forţe politice care vor încerca să influenţeze soarta dosarului.

Proteste anti-violenţă îndreptate împotriva viceprimarului Laurenţiu Constantin, în comuna Beceni. Februarie 2021. Foto: Andrei Piţigoi | Agora Buzău

„Vicele” din Beceni mai este angrenat într-un dosar, acolo unde are calitatea de agresor, demers iniţiat de Adrian Burlacu, actualul primar al comunei, după ce ultimul susţine că a fost luat la bătaie de Laurenţiu Constantin şi de prietenii acestuia, chiar în localul deţinut de fostul primar. Mai mult, Laurenţiu Constantin nu se află la prima abatere rutieră, acesta depăşind linia continuă, fără centură într-un inccident petrecut în 2017, în zona Fabricii de Bere din Buzău, gest pentru care a fost sancţionat contravenţional.

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole