11.7 C
Buzău
joi, februarie 29, 2024
Mihaela Travel | Agentie de turism

ACTUALITATE | La Balta Albă viitorul se va vedea cu ochi buni

Custom ad 1

Pe 7 și 8 august copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, care locuiesc în comuna Balta Albă, vor putea merge la un control oftalmologic gratuit.

Părinții au posibilitatea să verifice, gratuit, cât de bine văd copiii lor dacă îi duc la consultațiile gratuite de la Centrul de zi Amara, de pe strada Viitorului din comuna Balta Albă. Sâmbătă, 7 august, în intervalul orar 9 – 18 sunt așteptați copiii din clasele primare (clasele 0 – IV), iar duminică, 8 august, în același interval orar, copiii din ciclul gimnazial (clasele V – VIII).

Consultațiile vor fi efectuate de optometriști cu experiență, cu ajutorul echipamentelor de specialitate. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului aBUNament al Asociației Pastel, în parteneriat cu Primăria comunei Balta Albă și cu Optiline Vision.

Copiilor din satele Băile, Balta albă și Stăvărăști li se va asigura transport de către Primăria comunei Balta Albă, pentru înscriere fiind necesară completarea unui formular ce va fi pus la dispoziție de către primărie. Detalii suplimentare pot fi obținute de la toate centrele locale ale primăriei Balta Albă și telefonic la numerele 0725893903, 0748225485, 0767722075 și 0766215219.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente