13.5 C
Buzău
vineri, martie 31, 2023
Google search engine
AcasăActualitate | Acum în BuzăuACTUALITATE | Garda de Mediu Buzău aplică sancțiuni drastice pentru depozitarea neconformă...

ACTUALITATE | Garda de Mediu Buzău aplică sancțiuni drastice pentru depozitarea neconformă a deșeurilor

De la începutul lunii mai până în prezent Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Buzău a aplicat sancțiuni drastice unor UAT-uri de pe raza județului Buzău pentru depozitarea neconformă a deșeurilor menajere, gunoi de grajd și reciclabile.

Astfel, în urma unor sesizări, au fost verificate mai multe zone, respectiv ieșirea din satul Pleșești, comuna Podgoria, Nehoiu – zona Mal Stâng Râu Buzău pe raza localității Păltineni, zona Cartier Lunca, zona Pădurii Spătaru, în sat Pietrosu – zona fostei grădinițe – (în clădire cât și pe terenul aferent construcției), în sat Gomoești, precum și zona cursului râului Buzău din municipiul Râmnicu Sărat.

Pentru neconformitățile constatate, comisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău au aplicat sancțiuni contravenționale – amenzi către UAT Podgoria, UAT Nehoiu, UAT Râmnicu Sărat și UAT Costești în valoare de 60.000 lei și s-au impus măsuri de salubrizare a terenurilor ocupate de depunerile necontrolate de deșeuri.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments