miercuri, iunie 12, 2024

Altă autoutilitară confiscată de Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, în data de 22.04.2021

Custom ad 1

Garda de Mediu Buzău continuă acțiunile de verificare la nivelul județului, pentru identificarea și sancționarea depozitărilor ilegale de deșeuri.

În cursul zilei de 22 aprilie, a fost oprit în trafic de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, un mijloc de transport încărcat cu deșeuri inerte amestecate rezultate din lucrări de construcții/demolări, aparținând unei persoane fizice.

Echipa de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, în urma verificărilor efectuate în conformitate cu prevederile legislației specifice privind regimul deșeurilor cât și transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase, pe teritoriul României, Legea 211/2011 și HG 1061/2008, a dispus sancționarea contravențională în valoare de 30.000 lei și aplicarea sancțiunii contravenționale complementare de confiscare a mijlocului de transport. Deșeurile au fost predate unui operator autorizat în vederea eliminării/valorificării acestora.

Transportul și depozitarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, fără respectarea prevederilor legale, se sancționează cu amendă și confiscarea mijlocului de transport folosit la săvârșirea contravenției.

Comisarii Gărzii de Mediu informează populația că acțiunile vor continua atât pe raza municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat, cât și în județ.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole