11.5 C
Buzău
marți, martie 21, 2023
Google search engine
Acasă#BuzăuGabriel Avrămescu, deputat PNL Buzău: ”Efortul guvernului pentru revenirea la normalitate presupune...

Gabriel Avrămescu, deputat PNL Buzău: ”Efortul guvernului pentru revenirea la normalitate presupune maturitate politică și coerență în acțiuni”

România se găsește într-o luptă grea cu o criză sanitară provocată de pandemia Covid-19, iar responsabilitatea Guvernului este cu atât mai importantă, cu cât în joc este viața oamenilor.

Românii își doresc oameni competenți, profesioniști în funcții și, mai ales, acțiuni coerente din partea tuturor membrilor echipei guvernamentale.

Deciziile de revocare a ministrului sănătății, Vlad Voiculescu și a secretarului de stat, Andreea Moldovan, s-au impus după nenumărate gafe din punct de vedere administrativ, dar și politic, ale celor doi. Ce a culminat au fost însă evenimentele petrecute azi noapte, când doamna secretar de stat a publicat, fără transparență, fără consultări prealabile, un ordin care are impact asupra a milioane de români. Gestul iresponsabil, de neacceptat, nu a putut trece de decizia fermă a premierului Florin Cîțu, de a transmite către președintele Iohannis deciziile de revocare pe numele celor doi.

Coaliția și-a asumat guvernarea într-o criză fără precedent, în condițiile unei presiuni sociale foarte grele. De aceea, efortul Guvernului României pentru revenirea la normalitate presupune maturitate politică, solidaritate, rigoare și coerență în acțiuni.

Biroul de presă PNL Buzău

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments