vineri, aprilie 19, 2024

Vlad Mircea Pufu, senator PNL: ”Până în 2024, de la București la Buzău, vom merge pe autostradă”

Custom ad 1

Planul Național de Redresare și Reziliență stabilește prioritățile investiționale și reformele necesare pentru redresare și creștere sustenabilă, corelate tranziției verzi și digitale avute în vedere de Comisia Europeană și a fost prezentat Guvernului României pe 19 martie 2021.

Printre investițiile cuprinse în acest plan se numără și Autostrada A7 și Banca de Resurse Genetice Vegetale. ”Cele două mari proiecte investiționale de care Buzăul are nevoie pentru a intra în următorii ani în topul județelor dezvoltate sunt acum aproape certitudine.”, spune senatorul PNL Vlad Pufu, într-o postare pe Facebook. Autostrada A7 va fi cea mai modernă autostradă din România, va avea perdele forestiere și stații electrice de încărcare.

Astăzi, îndrăznim să sperăm la realitate. Este meritul unei echipe constituite la CNAIR din care mă bucur că fac parte. De altfel, despre această echipă, despre cei care au sprijinit și s-au bătut cu adevărat ca acest proiect să prindă viață, se va vorbi, cu siguranță, la momentul finalizării. Dacă nu o vor face ei, o voi face eu. Sunt profesioniști, sunt și politicieni, care merită ca dumneavoastră să știți asta.” a mai precizat senatorul PNL cu privire la construirea autostrăzii A7.

În ceea ce privește celălalt proiect, Banca de Gene, propunerea de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență pleacă spre Bruxelles cu un program de investiții de 30 milioane de euro.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole