10.4 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

CULTURĂ | La teatrul ”George Ciprian” se reiau spectacolele în sală, începând cu 24 februarie

Custom ad 1

În fiecare an, Teatrul George Ciprian, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, organizează evenimentul ”La teatru de Dragobete”. Anul acesta, pe 24 februarie, la ora 19:00, după o pauză îndelungată, se va auzi din nou gongul în sala teatrului George Ciprian.

Vor fi oferite bilete gratuite celor care s-au căsătorit pe 24 februarie ori sunt născuți la această dată! Mai mult decât atât, toți îndrăgostiții care vor fi prezenți în data de 24 februarie la teatru vor primi certificate de căsătorie pentru 1 zi.
Condițiile de participare sunt simple:
Dacă v-ați căsătorit pe 24 februarie (în orice an) ori sunteți născut pe 24 februarie Teatrul George Ciprian vă așteaptă cu certificatul de naștere/căsătorie și veți primi o invitație la spectacolul BARZA DOMNULUi MiNiSTRU din 24 februarie, ora 19.00.
ATENȚIE! Înscrierile au loc până vineri, 19 februarie, ora 13.00!

Chiar dacă este un an special, dorim să păstrăm vii obiceiurile prin Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, care aduce și anul acesta o serie de surprize, de la bilete gratuite la certificate de căsătorie pentru 1 zi! Pe 24 februarie vă invităm să fiți alături de noi pentru a sărbători românește ziua iubirii, Dragobetele cu spectacolul BARZA DOMNULUI MINISTRU de Andre Roussin, în regia lui Lucian Iancu.

O comedie explozivă și extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeți și să vă simţiți bine. Sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai teatrului românesc.

Distribuția:
ADIANA TRANDAFIR
GABRIEL FATU
MIHAI CIUCA
LAURA COSOI
DOINA TEODORU

Regia este semnată de Lucian Iancu.

PREȚ BILET: 80 de lei.
Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian” din Aleea Castanilor, nr. 1 și Agenția de bilete a Teatrului George Ciprian, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și online de pe site-ul Teatrului http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php
Mai multe informații găsiți cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon: 0740.496.561 și 0760.553.761.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente