joi, mai 30, 2024

Buzoianul SEBASTIAN RADU, primul parlamentar român care pierde lupta cu viața, din cauza COVID-19

Custom ad 1

Viceprimar al Buzăului în perioada octombrie 2012 – februarie 2015, deputat PSD în cadrul Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru sănătate și familie, Secretar al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, Sebastian Radu a decedat în această dimineață, la vârsta de 49 de ani, într-un spital din Germania. Era căsătorit și avea doi copii.

Colegul său de partid și, totodată, prietenul său Marcel Ciolacu postează pe pagina sa de Facebook: ”Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi.

Președintele Consiliul Județean Buzău anunță, de asemenea, cu regret, vestea decesului lui Sebastian Radu, pe pagina sa de Facebook: ”O veste foarte tristă şi dureroasă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Sebastian Radu. Un om puternic, un exemplu de ambiție, dedicat familiei, dar şi celor din jurul lui! Drum lin spre cer, Sebi! Dumnezeu să te aibă în paza Lui! Condoleanțe familiei îndurerate!

Radu Sebastian a fost confirmat cu COVID-19 în urmă cu trei săptămîni, a fost inițial internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, deoarece simptomele pe care le manifesta nu erau de neglijat, iar apoi a fost transferat la Spitalul Militar Central din București, ca urmare a agravării stării sale de sănătate, unde a fost ventilat mecanic și intubat. La începutul lunii decembrie a ajuns, cu o aeronavă, la un spital din Germania, pentru a face un transplant de plămâni. În această noapte, însă, inima deputatului buzoian a încetat să mai bată, în urma complicațiilor survenite după infectarea cu COVID-19.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole