16.7 C
Buzău
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Mihaela Travel | Agentie de turism

PNL Buzău | Gabriel Avrămescu: ”80 de miliarde de euro pentru România! Finanțare europeană istorică pentru dezvoltarea țării!”

Nu avem voie să ratăm această perioadă de reconstrucție în care ne putem concentra pe investiții și dezvoltare! Avem 80 de miliarde de euro la dispoziție să începem proiecte de la zero sau să reparăm ce nu funcționează. Fiecare județ, fiecare localitate din România va avea acces la banii europeni din Planul Național de Redresare și Reziliența și din celelalte axe bugetare, fie că vorbim de coeziune, fie că vorbim de politica agricolă comună.
Negocierea pentru alocarea fondurilor europene a venit în contextul în care PNL a preluat un stat anchilozat de o guvernare PSD ce ne-a lăsat o țară cu mecanisme blocate, cu o capacitate administrativă compromisă, cu resurse strategice secătuite (zero stocuri în spitale).

Nu avem voie să uităm! PSD a lăsat țara în pragul unui dezastru economic. Facturi neplătite, datorii externe, lucrări blocate sau abandonate, taxe și impozite care cocoșau sectoare întregi ale economiei și, peste toate, o mulțime greșeli în legislație care puteau să arunce oricând în aer bugetul de stat. PNL a adoptat toate măsurile necesare pentru a salva economia și pentru a reduce la minimum impactul negativ al pandemiei!

NU a fost suficient dezastrul lăsat de PSD, dar a continuat cu permanentul sabotaj parlamentar, menit să pună bețe în roate Guvernului, cu prețul vieții oamenilor, și să compromită efortul tuturor de a limita criza sanitară. Atacurile recurente ale PSD au vizat irosirea efortului național conjugat, fiind un detractor obsesiv, lipsit de scrupule și de responsabilitate, orbit de ură și dominat de dorința de răzbunare alimentată politic.

Buzăul are nevoie urgentă de dezvoltare. Avem bani europeni pe care doar profesioniștii îi pot accesa. Alegeți parlamentarii propuși de PNL Buzău pentru dezvoltarea județului Buzău!

COD MANDATAR 11200025

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite articole